Skärmar med olika design och layout

Vi designar din webbplats

Har du ett företag och vill synas online? Vi på Ramplay hjälper er gärna att skapa en hemsida som är specialutformad för att passa er verksamhet.

Möt Dina Kunder Digitalt

Att göra ett bra första intryck är lika viktigt i verkligheten som på webben. Därför skapar vi en snygg hemsida till dig!

Webbdesign och contentbyrå Ramplay
HEMSIDA

Design & Programmering

Med designval som lyfter hemsidan till nya höjder och programmering av högsta kvalité kan vi leverera hemsidor med unika utseenden. Vi designar och programmerar hemsidor i världsklass.

VI SKAPAR DIN HEMSIDA FRÅN START

Väx digitalt

Visa din verksamhet och beskriv vad du erbjuder med fina bilder och informativ text. Skapa en första relation med kunden innan ni träffas.

Syns överst på Google

Med god SEO eller sökmotoroptimering kan dina kunder snabbare hitta till din webbplats. Genom att skapa ett unikt material syns du högst upp på Google och Bing.

Hemsida eller webbutik?

Väljer du mellan en hemsida eller en webbutik? Varför inte välja båda! Skapa en hemsida med bra innehåll och utöka med köpfunktion.

Mobilanpassad

Din hemsida ska presenteras lika snyggt på mobilen som på en stor datorskärm, därför mobilanpassar vi alla hemsidor som vi bygger.

Kommunicera digitalt

Genom kommunikation skapar vi affärer. Att välkomna din kund digitalt är en viktig pusselbit för att skapa ett första förtroende.

Enkel att redigera

Vi på Ramplay skapar hemsidor som du enkelt kan uppdatera. Med smidiga funktioner kan du snabbt ändra information på din webbplats.

VI SKRÄDDARSYR DIN HEMSIDA

En hemsida får sin karaktär av designen på hemsidan. Vi anpassar alltid designen utifrån dig och dina önskemål.

Hemsida, surfplatta och mobil

Öka antalet kunder

Berätta för kunden att du finns! Ju fler människor som vet om din verksamhet desto fler potentiella kunder når du ut till. Att skapa en hemsida med en tillhörande blogg kan vara ett nytt sätt att kommunicera med dina kunder.

KVALITATIVA HEMSIDOR

Vi skapar hemsidor med omtanke om dig som kund. Materialet och det grafiska utseendet ska representera din verksamhet på bästa sätt.

3 ENKLA STEG TILL NY HEMSIDA

1. DIALOG FÖR EN ANPASSAD HEMSIDA

Ring eller maila oss och berätta din vision om en ny hemsida. Vi bokar in ett möte där du får berätta om dina önskemål..

FÖRSTA STEGET KLART

2. SKAPANDE OCH GENOMFÖRANDE

Nu är vi igång och bygger din webbplats. Vi programmerar, designar och skapar relevant innehåll i samspel med dig.

ANDRA STEGET KLART

3. LANSERAD OCH KLAR!

Nu finns din hemsida online och dina kunder kan upptäcka din verksamhet, vad du erbjuder och hitta kontaktuppgifter på ett enkelt och smidigt sätt. 

LANSERAD!

Vi har skapat denna hemsida!

Vi skapar hemsidor med omtanke om dig som kund. Materialet och det grafiska utseendet ska representera din verksamhet på bästa sätt.

En hemsida är ett hem på nätet. Låt oss få skapa ditt digitala hem”

John Ramstedt

Kontakta Oss

Du är välkommen att ringa till oss eller skriva ett mail. Vi hörs!