Apputveckling

Vi programmerar och designar appar! Alltid med hög datasäkerhet, modern design och mycket god struktur. Utifrån era önskemål och behov skapar vi appen som effektiviserar ert arbete.

3 enkla steg till skapande av er tjänst

1. En första kontakt

Har du en appidé? En app som effektiviserar din tid, sparar pengar eller löser en situation? Bra! Då kontaktar du oss så får du berätta mer!

2. Skapande av app

Utifrån era önskemål skapas en plan/specifikation för att ha en plan kring hur appen ska utformas. Sedan programmerar vi appen, designar, skapar innehåll.

3. Färdig tjänst

Appen är färdigutvecklad och kan börja användas! Nu lanseras appen på appbutikerna App Store och Google Play. Den färdiga tjänsten finns att ladda ned för dina kunder.

Appar finns för att underlätta och vi skapar dem!

Vi på Ramplay är professionella apputvecklare som programmerar och designar appar för både Android (appar som finns på Google Play) och iOS (appar som finns på Appstore). Vi är specialister på att skapa säkra och användarvänliga appar med funktioner som exempelvis: GPS & kartor, Sociala medier inloggning med Facebook, Google, Twitter, betalning i appen med Swish, funktion för kamera, automatiska SMS utskick, puchnotiser, säker lagring, API och massor av andra smarta funktioner som ni behöver i er app. Vi hjälper er!

Vi skapar alla sorters appar

Nedan syns några olika varianter av appar som vi skapar

Android appar

JAVA, SWIFT OCH C#

iOS appar

MOBILAPP

Hybrid appar

SMARTA APPAR

Webbappar

APP PÅ WEBBEN

Användarvänliga appar

Vi skapar appar med logiskt struktur och stilig design. Med stor kompetens och många års erfarenhet erbjuder vi både Android appar och iOS appar av högsta kvalité.

Från idé till färdig applikation Vi hjälper dig

Vi programmerar smarta Android och iOS appar till ditt företag. Bli mer effektiv, spara tid och förenkla administration. Ring oss idag!

Kontakt

Vi jobbar i hela Sverige via Skype