Apputveckling

Vi programmerar och designar appar! Alltid med hög datasäkerhet, modern design och mycket god struktur. Utifrån era önskemål och behov skapar vi appen som effektiviserar ert arbete.
Apputvecklare

Vi programmerar appar

När ni vill utforma er applikation, kontakta oss så hjälper vi er!
App design

Från idé till färdig applikation

Vi programmerar smarta Android och iOS appar till ditt företag.

Vi hjälper dig

Bli mer effektiv, spara tid och förenkla administration.

Ring oss idag!

John Ramstedt

Vi skapar appar

Nedan syns några olika varianter av appar som vi skapar

Android appar

JAVA, SWIFT OCH C#

iOS appar

MOBILAPP

Hybrid appar

SMARTA APPAR

Webbappar

APP PÅ WEBBEN

Appar till mobiler och webb

Vi på Ramplay är professionella apputvecklare som programmerar och designar appar för både Android (appar som finns på Google Play) och iOS (appar som finns på Appstore). Vi är specialister på att skapa säkra och användarvänliga appar med funktioner som exempelvis: GPS & kartor, Sociala medier inloggning med Facebook, Google, Twitter, betalning i appen med Swish, funktion för kamera, automatiska SMS utskick, puchnotiser, säker lagring, API och massor av andra smarta funktioner som ni behöver i er app. Vi hjälper er!

Användarvänliga appar

Vi skapar appar med logiskt struktur och stilig design. Med stor kompetens och många års erfarenhet erbjuder vi både Android appar och iOS appar av högsta kvalité.

3 enkla steg till skapande av app

1. En första kontakt

Har du en appidé? En app som effektiviserar din tid, sparar pengar eller löser en situation? Bra! Då ringer du oss så får du berätta mer!

2. Skapande av app

Utifrån era önskemål skapas en plan/specifikation för att ha en plan kring hur appen ska utformas. Sedan programmerar vi appen, designar, skapar innehåll.

3. Färdig tjänst

Appen är färdigutvecklad och kan börja användas! Nu lanseras appen på appbutikerna App Store och Google Play. Den färdiga tjänsten finns att ladda ned för dina kunder.

Kontakt

John Ramstedt

076-103 26 70

Lena Ramstedt
Amanda Ramstedt
Ramplay är en del av Appway Marketing AB